Rossignol

( počet produktů: 48 )

Lyžařské boty Rossignol jsou synonymem pohodlí, přesnosti a pokročilé technologie, což je činí ideální volbou jak pro amatéry, tak pro profesionály. Značka s více než stoletou zkušeností ve výrobě lyžařského vybavení dokonale kombinuje tradici s moderností a nabízí boty, které splní požadavky každého lyžaře. Rossignol využívá inovativní technologie, jako jsou nastavitelné systémy přizpůsobení, anatomicky tvarované vložky a lehké, ale odolné materiály, které poskytují vynikající kontrolu nad lyžemi a maximální komfort při nošení.

Lyžařské boty Rossignol jsou dostupné v různých modelech, přizpůsobených různým stylům jízdy - od alpského lyžování po freeride a backcountry. Každý model lyžařských bot Rossignol je navržen s ohledem na stabilitu, rychlou odezvu a ochranu nohou, což lyžařům umožňuje plně si užívat jízdu bez ohledu na podmínky na svahu. Díky pokročilým systémům tvarování a přesnému přizpůsobení poskytují boty Rossignol jedinečné pohodlí, což je klíčové při dlouhých dnech strávených na lyžích.

Rozměr
Pouze zobrazit
IdoSell Trusted Reviews
4.82 / 5.00 179 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Process objednani v pořádku. Komunikace výborná. Jediný problém bylo opožděné doručení, prý kvůli nedorozumění při vyzvednutím balíku kurýrem.
2024-03-18
rychlé vyřízení
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie v souladu s
Zavřít
pixel